Обща категорияОбществоСамоков

Духовността през обектива на фотографията

„Самоков 365”

И тази година в ОУ „Митрополит Авксентий Велешки“ групата от млади фотографи отразяваха различни събития от училищния живот. Клубът „Фототворци“ се ръководи вече втора година от преподавателката по английски език – Данаила Колева.

На 22 май /вторник/  в училището се проведе публичната изява на клуба по случай приключването на занятията за тази учебна година. На фона на мултимедийна презентация, трима ученици от седми „в“ клас – Карина Тенева, Радослав Дамянов и Димитър Галев ни разказаха най – интересните факти от света на фотографията и направиха викторина с въпроси и награди. Не липсваше и забавна част, в която бяха дадени някои интересни идеи относно това как да се правят атрактивни селфита. Изработените снимкови табла илюстрираха училищното представяне по повод юбилейната годишнина от рождението на патрона на училището -митрополит Авксентий Велешки.

Публичната изява, която се осъществява по проект „Твоят час”, завърши с позитивното послание на водещите: „Ние учим в най-прекрасното училище в Самоков и се занимаваме с безброй интересни и увлекателни неща през цялата година, затова бъдете добри и изпълнени с духовност!“

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close