Култура

До скоро, любима библиотека!

vakanciya v biblЗоя Станкова

Сякаш са минали два дни, а не два месеца, откакто започна „Ваканция в библиотеката” и самите ние се увлякохме наред с малчуганите в това приключение сред книги, идеи, вдъхновение и игри.

Ден след ден – задачка, приказка, игра и пак така. Днес човече от картон, утре приказка с балон. На следващ ден хартиена игра, после домино, рисунка на дъга. И все такива интересни неща!

Децата създаваха всичко със сърце и желание. Рисуваха най-разнообразни неща, правиха модели, декорираха, готвиха, писаха приказки, четоха книжки, играеха на различни игри и се обогатяваха като личности насред лавиците с книги.

Смело мога да кажа, че и тази година „Ваканция в библиотеката” се радва на голям интерес, а децата бяха удовлетворени и усмихнати, което казва повече от нашите думи.

На 29 август е последният ден от „Ваканция в библиотеката” и за малчуганите бе подготвено скромно парти за довиждане.

Смехът, игрите и заниманията ще намалеят, но пък хубавите спомени от изпълнените с топлота, радост и веселие дни ще останат в нас до следващата ваканция! Мили деца, бъдете все така отдадени на делата си, креативни в мислите  и преизпълнени с живот!

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close