Обща категорияРегионалниСамоков

„Довиждане, училище! Ваканция, ура!”, си казаха третокласниците от училището в Ярлово

Самоков 365”

На 10 юли приключи тази различна учебна година и в ОУ „Васил Левски”, село Ярлово и за учениците от трети клас. Часовете им по обща подкрепа и по проект „Подкрепа за успех“ завършиха по един традиционен начин – с много вълнение, песни, веселие и радост.

В началото на юни те се завърнаха в класната стая. Един месец учиха, смятаха и играха в любимото училище. За усърдието им и положените усилия както по време на извънредното положение, така и през лятната работа в училище, класната стая ги „посрещна“ украсена подобаващо за случая – пъстра и цветна. Денят бе много емоционален и изпълнен с незабравими моменти. Всеки ученик получи удостоверение за завършен клас, както и много подаръци. Всички пяха и танцуваха, рецитираха стихове, играха навън и се забавляваха от сърце. Не липсваха и сладките моменти – всички се почерпиха с вкусна торта, направена специално за тяхното завършване.

„Желаем им весело, слънчево и щуро лято, да се забавляват, да играят, да пишат и четат. Наесен ги очакваме с нови сили, стремежи и мечти да продължим заедно по пътя на знанието!”, пожела директорът на учебното заведение Славейка Галева.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close