Общество

Добре дошли в механа „Велчева завера”!

Анна Манова

%d0%b2%d0%b5%d0%bb%d1%87%d0%b5%d0%b2%d0%b0-%d0%b7%d0%b0%d0%b2%d0%b5%d1%80%d0%b0В Деня на християнското семейство – 21 ноември, едно самоковско семейство постави началото на новия си бизнес. Семейство Велчеви отвориха трето свое заведение на територията на град Самоков. То се намира в началото на павираната улица „Цар Борис III”, номер 11.

На официалното откриване, с усмивка на входната врата, гостите бяха посрещнати първо от самоковски хайдути, с големи калпаци и заредени пищови. Сигурен знак, че ще се гърми сериозно през тази вечер. Любезните домакини и техните семейства посрещнаха с напитка всеки един от присъстващите, в замяна на което те получиха множество пожелания за успех в бизнеса, пълни маси и доволни клиенти. След традиционното освещаване и наздравици по повода в двора на механата се развихри истински атракцион – гърмежи на чифтета и заря дадоха старт на вечерта и на партито по случай откриването на заведението.

%d0%b2%d0%b5%d0%bb%d1%87%d0%b5%d0%b2%d0%b0-%d0%b7%d0%b0%d0%b2%d0%b5%d1%80%d0%b03За пореден път семейство Велчеви се доказаха като изключителни ценители на родното и заложиха на традиционна българска обстановка – съчетание от дърво и камък, битови мотиви и прибори, традиционни български носии като част от интериора – всичко дозирано и поднесено с вкус и с нотка модернизъм. Едно приятна симбиоза, която създава допълнителен комфорт за посетителите, които ще усетят автентичния възрожденския стил непосредствено след прекрачването на прага. Такъв е и оновният замисъл на собствениците – гостите да се потопят в българските традиции и корени, да съхранят българското!

Заведението разполага с около 60 места и е изключително подходящо за отбелязване на фирмени партита, банкети или лични поводи.%d0%b2%d0%b5%d0%bb%d1%87%d0%b5%d0%b2%d0%b0-%d0%b7%d0%b0%d0%b2%d0%b5%d1%80%d0%b04

Механа „Велчева завера” е подготвила разнообразно меню за всеки вкус и ценител, който иска да се наслади на вкусната и богата българска кухня. А за онези от вас, които се чудите къде да се разнообразите за обяд – това е вашето място. Механата предлага и разнообразно обедно меню.

Доставете си наслада на душата и тялото на място, което предлага вкусни гозби и атмосфера, близка до домашната… или по друг начин казано – Добре дошли в механа „Велчева завера”!

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close