БългарияРазвлеченияРегионални

Дневен хороскоп за 17.03.2017 г. /петък/

Илиян Чалгънов

Овен

Родените в третата декада са в по-неблагоприятна позиция. Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. С радост ще установите колко много държат на вас близките ви. Това съвсем не е случайно, успехите ви стимулират да гоните нови цели. Утре ще ви е интересно да действате, защото всяко ваше действие ще среща интерес у околните.

Телец

Утре има шанс да преодолеете препятствия или да излезете от заплетена ситуация, но едва ли най-добрата тактика би била пряката конфронтация. Утрешният ден ще носи придобивки за много от представителите на знака. Очаква ви финансова стабилизация и широк поглед върху бъдещето ви. Не е време и за професионални инициативи. Не се оставяйте друг да взема решения вместо вас.

Близнаци

Утре ситуацията ще се обърне, ще се налага да прескачате прегради, да заобикаляте закона и да правите нежелани отстъпки. Заемете се с приятни неща, колкото и странно да изглежда това на околните. Новите идеи и действията ви за подобряване на материалното ви положение няма да ви донесат очакваните резултати. Като цяло утрешния ден ви ще е приветлив и с ясни перспективи за развитие. Отстоявате идеите си.

Рак

Обективни и аналитични, ще се справите с предизвикателствата на ежедневието без излишен шум и показност. Родените в третата декада са в по-неблагоприятна позиция. Бъдете любезни и не отказвайте помощ. Тактичността и деловият ви усет ще ви помогнат да се възползвате от завързана ситуация. Практичната ви душа не може да стои спокойна, знаейки колко много работа има да се върши.

Лъв

Със самочувствие и в добро състояние на духа, ще налагате идеите си, убедени в правотата им. Ще ви е трудно да балансирате между амбициите на един и желанията на друг. Утре ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Възможно е да се върнете към отдавна забравена дейност или хоби. Утре и в ума и в сърцето Ви са близките приятели и любимите Ви хора, които в момента са далече от Вас.

Дева

Въпреки че добрите условия са налице, някои няма да се възползват от тях, тъй като са доста раздразнени от възникнали неприятности. Когато големите спорят, малките страдат. Контактите ви ще са показателни за това как да постъпите. Вечерта може да си позволите някои дребни удоволствия – да побъбрите на воля и да понапазарувате това-онова лично за вас. Очаква ви разнообразна работа и много срещи с делови партньори.

Везни

Започнете да се движите, а посоката и целта може да определите и по-късно. Не провеждайте и не участвайте активно в събрания. Работата остава на заден план, изместена от случващото се в личния живот. Всички бизнесмени, които са решили, че е време да направят нови инвестиции, да обмислят всички възможни плюсове и минуси. Сигурен успех ще завоюват Везните, които са настойчивите за деловата си реализация.

Скорпион

Използвайте личните си умения и таланти, за да се подсигурите финансово. Един от критичните дни за месеца, в който тенденцията към спорове, скандали и неразбории достига връхната си точка. Родените в третата декада са в по-неблагоприятна позиция. В личните отношения не е изключено да се натъкнете на проблеми. Обменяте ценни идеи и опит, които ще ви бъдат особено полезни през следващите дни.

Стрелец

Голяма част от представителите на зодия Стрелци са обхванати от силно доволство, което е така изразително, че най-често намира израз под формата на материален успех заедно с околните. Бъдете избирателни във връзките. Бъдете любезни и не отказвайте помощ. Изгодите, които ще извлечете, значително ще улеснят бъдещето ви (най-вече материалното им изражение). В службата ще е добре да не влизайте в спорове и разправии с хора, заемащи по-висока длъжност от вашата, защото е твърде вероятно да се окажете жертва на ударите на въпросната личност.

Козирог

Огледайте се, ослушайте се и тогава си правете изводи. Работата няма да ви затрудни, но не очаквайте големи приходи. Утре е необходимо да осъзнаете, че сте част от една взаимно свързана машина. Успехът на Козирозите през утрешния ден е сигурен за всички от знака, но на някои ще им струва много работа и огромно старание. За мнозина петък е шанс, който рядко се случва и рискувате да пропуснете много, ако не се възползвате своевременно.

Водолей

Доверявайте се повече на интуицията си. Стабилизирайте професионалните си постижения. Самочувствието Ви привечер ще бъде прекрасно. Макар и да се досещате, че някои Ваши действия могат да имат сериозни и неприятни последствия, всичко ще вършите по своему, надявайки се на късмет и благоприятно стечение на обстоятелствата. Ново начало и ново мислене.

Риби

Ако сте обвързани с други хора, чиито интереси не съвпадат с вашите, не бързайте да изразявате на глас намеренията си. Решенията вземайте самостоятелно. Изгаряща страст ви заплашва за това мислете и с главата си. Помислете върху тях съсредоточено и може би ще се изненадате от вариантите, които ще ви хрумнат. Утрешният ден ще е наситен за тези, които обичат да работят във финансовата сфера.

Tags

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close