РазвлеченияРегионални

Дневен хороскоп за 16 март, 2017 г.

Илиян Чалгънов

Дневен хороскоп за зодия Овен [ четвъртък – 16 март 2017 г. ]

Няма да липсват трудности на работното ви място, защото сте прекалено самоуверени. Така организирайте делата си утре, че да ви стигне времето за всичко, което предвиждате. Ще получите интересни предложения, от които ще се възползвате. Ако ви въвлекат в спор бъдете по-въздържани, за да не съжалявате по-късно. Ще възникнат и остри словесни сблъсъци, в които е най-добре да сте сдържани и да дадете предимство на взаимното зачитане.

Дневен хороскоп за зодия Телец [ четвъртък – 16 март 2017 г. ]

Една малка промяна във външния вид ще ви се отрази добре и ще ви даде повече самочувствие. Тактичността и деловият ви усет ще ви помогнат да се възползвате от завързана ситуация. Не търсете недотатъците, търсете предимствата в каквато и ситуация да попаднете. Мислите ще ви носят някъде далеч, но определено си струва да се замислите. През този ден за Телците най-вредни ще са лъжите, за това не бива да си служат с тях, независимо дали вие ще се опитате да заблудите някого или това ще направи някои срещу вас – ефектът ще бъде еднакъв.

Дневен хороскоп за зодия Близнаци [ четвъртък – 16 март 2017 г. ]

Очаква ви финансова стабилизация и широк поглед върху бъдещето ви. Не е изключен финансов успех. Нагласата за победа най-сигурно ще ви отведе до целта. Имате цял един ден, в който изцяло може да се посветите на своето любимо занимание – общуване с другите хора. Имате доста интересни идеи.

Дневен хороскоп за зодия Рак [ четвъртък – 16 март 2017 г. ]

Голяма ще бъде радостта ви от предстоящо събитие. Не предприемайте нищо сериозно, не започвайте нова работа и не подписвайте нови договори. Не е изключен финансов успех. Обърнете внимание на физическата си форма. Ще възникнат и остри словесни сблъсъци, в които е най-добре да сте сдържани и да дадете предимство на взаимното зачитане.

Дневен хороскоп за зодия Лъв [ четвъртък – 16 март 2017 г. ]

Ще трябва да споделите чувствата си. Като цяло за мнозина от Лъвове днес е хубав ден да пробвате малко автотренинг и занимания с йога. Родените в третата декада са в по-неблагоприятна позиция. Вероятно посрещате неочаквано служебни гости, но прекараното с тях време ви изпълва с добро настроение. Няма да липсват трудности на работното ви място, защото сте прекалено самоуверени.

Дневен хороскоп за зодия Дева [ четвъртък – 16 март 2017 г. ]

Помощта ви ще бъде навременна. Въпреки умората, е добре да се справите със служебните си задачи. Никакви неприятни изненади не ви очакват, напротив, открива ви се шанс за промяна. Започващия нов период за вас ви поставя в необходимост от подготовка и активни действия. Струва си и да се опитвате, просто постъпете така както смятате за правилно, а правотата ще ви признаят впоследствие.

Дневен хороскоп за зодия Везни [ четвъртък – 16 март 2017 г. ]

Дръжте езика си зад зъбите и не тръгвайте на словесни войни, за да задоволите егото си. Вие сте с тенденции, подобни на тези при Везните. Сред обкръжението си ще откриете подходящите хора, които заслужават да бъдат включени в общ проект с вас, и няма да сгрешите, заедно ще постигнете бърз напредък. Ако ви въвлекат в спор бъдете по-въздържани, за да не съжалявате по-късно. Утре ще ви е интересно да действате, защото всяко ваше действие ще среща интерес у околните.

Дневен хороскоп за зодия Скорпион [ четвъртък – 16 март 2017 г. ]

Родените в третата декада са в по-неблагоприятна позиция. Работата няма да ви затрудни, но не очаквайте големи приходи. Споделете новите си идеи. Изненадите утре няма да ви разочароват, въпреки, че е възможно да ви сварят неподготвени. Открито ще изразите чувствата и емоциите, които ви владеят и няма да съжалявате.

Дневен хороскоп за зодия Стрелец [ четвъртък – 16 март 2017 г. ]

Доверявайте се повече на интуицията си. Оставете временно всичко така, както е, и изчакайте развоя на събитията. Бъдете оптимисти. Преценявайте добре контактите си, ако няма как да отложите приема на хора. Привечер се подгответе, малко да си отдъхнете от това.

Дневен хороскоп за зодия Козирог [ четвъртък – 16 март 2017 г. ]

Амбицирани сте да се справите без отлагане с въпроси, които ви създават притеснения и ще го направите. В душата ви отново се възцарява покой. Постепенно разбирате, че небето над вас отново ще бъде ясно и синьо и ще можете да реализирате повечето си желания. Активността ще е повишена и не е изключено да възникнат нови възможности, но като цяло сряда обещава успешна реализация в службата и деловите среди. При част от вас утрешния ден е подходящ за по-сериозна работа, особено ако става дума за сметки, изчисляване и други подобни.

Дневен хороскоп за зодия Водолей [ четвъртък – 16 март 2017 г. ]

Утрешният ден ще е чудесен за приятелски разговори и социални събития, а също така и за благотворителност. Вие сте склонни да се поддавате на собствените си слабости. Тактичността и деловият ви усет ще ви помогнат да се възползвате от завързана ситуация. Открийте радостта в простите неща. Предстоят промени във финансово отношение, които ще ви изненадат приятно.

Дневен хороскоп за зодия Риби [ четвъртък – 16 март 2017 г. ]

От разправиите и споровете на другите ще извадите късмет, ще получите тихомълком това, което ви е необходимо, и в следващите дни ще изпреварите конкуренцията. Очаквайте положителни промени. Като цяло утрешния ден ви ще е приветлив и с ясни перспективи за развитие. Утрешния ден не е от най-спокойните. Утрешния ден предоставя условия за по-пълна реализация на делови цели и въпроси от материално естество.

Tags

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close