РегионалниСпортСпортСъбития

„Джигитите” отварят сърцата си за Цветомира Гущерова

Христиана Видинова

За втора поредна година „Kochinka Team Racing” се наемат с нелеката задача да организират събитие, в което да съберат всички фенове на драг, дрифт, стенс и тунинг шоуто в България. Но този път „джигитите” отварят своите сърца за Цветомира Гущерова,която е родом от дупнишкото село Яхиново, се нуждае от 24 000 евро за трансплантация на нов бъбрек.
„Приятели,свързаха се с нас и ни предложиха да подкрепим една благотворителна акция. Ние решихме да съчетаем полезното с приятното, и да подкрепим Цветомира Гущерова! За нас лев или два са нищо,но за нея са много! Нека покажем че и ние “джигитите” имаме сърца! На събитието ще има кутии, в които всеки ще може да пусне колкото има възможност и да помогнем! Когато държавата не помага на народа си, народът сам се грижи за себе си!” – споделиха организаторите от “Kochinka Team Racing”.
Събитието ще се проведе на летище „Сапарева баня”, на 1.04 /неделя/ с начален час – 10:00. Участие в него може да вземе всеки един, който е пленен от автомобилните спортове. Без значение каква марка е управляваният автомобил и стилът на каране. “ALL IN ONE” без да робуваме на марки, стилове на каране или вкусове към автомобилите. Ние всички ще бъдем там само с две цели, а именно да променим съдбата на Цветомира и да се забавляваме! Лишете се от литър бензин и дарете живот! Да покажем,че можем да бъдем едно голямо семейство!!” – добавиха организаторите.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close