Обща категорияОбществоРегионалниСамоков

Децата от ДГ „Звънче” и филиал „8 март” се впуснаха в любознателни приключения

Анна Манова 

Децата от ДГ „Звънче” и филиал „8 март” се впуснаха в любознателни приключения. Те станаха част от забавни игри, отговаряха на интересни въпроси и се забавляваха в началото на седмицата заедно с младежите от издателство „Клевър бук”.

Учителите обикновено изискват от децата концентрация, работят върху фината моторика, смятането и логическото мислене. А децата от своя страна искат да играят. Гостуването на издателство „Клевър бук” имаше за цел да покаже, че тази симбиоза – учене на базата на игра, е възможна. Малко повече от 8 години екипът на издателството предлага на малчугани от различни възрасти книги и картинки, които разказват прекрасни и смешни истории. По този начин канят децата да се впуснат в интересни приключения като едновременно с това развиват ума и въображението си.

Децата от подготвителните групи участваха в различни игри, научиха повече за животинския свят, отговаряха на различни гатанки и се превъплътиха умело в различни животни и спортисти. Наред с това имаха възможността да пишат върху активни карти с изтриваем маркер. По този начин децата научиха още нови и любопитни неща и се забавляваха.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close