Слайд категория

Децата на Иван Шуманов нарисуваха ракета за деня на космонавтиката

 

raketaТази ракета не е истинска! Тя е нарисувана от децата в школата “Наум Хаджимладенов”, с ръководител Иван Шуманов при читалище “Младост 2003“.

Военен клуб град Самоков ни предложиха да направим нещо интересно за Деня на космонавтиката, който е на 12-ти април и да се съчетае с навършването на 35 години от полета на първия български космонавт Георги Иванов. 

Оригиналната идея е изцяло на школата, а именно да изрисуваме с боички голяма ракета с размери 4.20 м. на 2 метра, като на фона й да изпишем интересни факти за българския принос в космонавтиката. В рисуването участваха: Кристиан Захариев, Влади Каньова, Михаела Вукова, Ивана Николова, Радина и Деяна Шевченко, Иван Граховски, Иван Димитров, Мартин Шишков, Диана Кънчева, Христина Томова  всички от школа “Наум Хаджимкладенов”, на която фирма Оргахим е спонсор и за изработването на ракетата дари материали, с които стават чудесни художествени проекти! Военен клуб предоставиха място за работа и картони, а Читалище “Младост 2003” се погрижи за всичко останало, включително почерпка за децата участници в проекта. Поздравления за децата – на някои от които им беше първа среща с подобна задача и среща с журналисти”, обобщи Иван Шуманов.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close