Самоков

Детските площадки в двора на ДГ „Звънче” са готови за игри

Анна Манова

В двора на ДГ „Звънче” вече са обновени двете нови площадки и са поставени нови съоръжения за игри на малчуганите. Те замениха намиращото се преди това метално влакче и няколко пейки пред фасадата на градината.

 

 

 

 

 

Ремонтната дейност беше предвидена за май месец, но поради неблагоприятното време същинската работа по реконструкцията на визията на предната част на детското заведение беше стартирана в средата на юни. Всички поставени уреди отговарят на изискванията за безопасност. Има положена и ударопоглъщаща настилка. Изравнени бяха неравностите по терена, беше извършен ремонт на алеите и цялостно оформяне на пространството пред сградата и страничните входове на детската градина. Всичко направено е със съдействието на Община Самоков.

„Всичко беше извършено в срок. Целият колектив сме доволни от новите придобивки и площадки. Предстоят някои довършителни дейности, свързани със затревяване, както и поставянето на още три съоръжения – въртележка, клатушка и тунел за игра, както и да бъдат монтирани още 5 пейки”, каза пред „Самоков 365” директорът на ДГ „Звънче” Марияна Лухова.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close