ПолитикаРегионалниСамоков

„Демократична България“ представи своите кандидати за общински съветници в присъствието на ген. Атанас Атанасов

При изключителен интерес премина представянето на кандидатите за общински съветници на „Демократична България – обединение“. Верен на своя принцип да бъде навсякъде, въпреки натоварената си програма, съпредседателят на „Демократична България“ ген. Атанасов дойде на крака в Самоков, за да подкрепи листата.

В началото на срещата водещата Аглика Крушовенска, представител на коалиционния партньор „Зелените“, даде думата на водача на листата Васил Зашкев, който запозна присъстващите с приоритетите на „Демократична България“, а именно – защита на малкия и среден местен бизнес, местните производители и занаятчии, привличане на инвеститори, създаване на условия за развитие на младите хора в родния край, реализация на местните хора в курортите на територията на общината – Боровец, Мальовица, Белчин бани, създаване на нормални условия в селата чрез изграждане на необходимата инфраструктура, водопроводи, канализация и улична мрежа, строг контрол на разходваните средства. Зашкев заяви, че в листата за хора, които имат куража да се противопоставят на статуквото и са готови безкористно да работят за благополучието на родния край.

В листата са Васил Зашкев, Петър Митов, Владимир Брадянов, Христо Ахтаподов, Любомир Дашин, Аглика Крушовенска, Христо Гавриков, Иван Ненов, инж. Никола Панев, Георги Низамов, Виолета Перниклиева, инж. Стефан Хаджийски, Александър Нанов, Бойчо Шуманов, Георги Караиванов.

Всички кандидати се представиха лично и заявиха своите приоритети, като някои от тях призоваха да не продавате гласа си за 50 лв. А кандидатът за общински съветник Владимир Брадянов изчисли, че продаденият срещу 50 лв. глас, разделен на четири години, е 0,03 лв. на ден. Бяха представени и кандидатите за кметове на села – Бойчо Шуманов /Говедарци/ и Георги Караиванов /Радуил/.

Ген. Атанасов зави, че е искрено впечатлен от кандидатите. Даде много примери от своя богат опит и призова да се гласува за „Демократична България“. В заключение всички присъстващи се обединиха от мисълта, че алтернатива на статуквото са кандидатите на „Демократична България“.

Купуването и продаването на гласове са престъпления.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close