Седмицата

„Делници” в Самоков

evrokomЗоя Станкова

 

„Делници” е обзорно предаване, което се излъчва по телевизия „Евроком” всеки делничен ден от 13:30 часа и е с времетраене 120 мин. Водещ е Николай Колев. На зрителите се предоставят в ефир интересни теми и събеседници.

На 18.07.2014г. екипът на предаването гостува в нашия град, като бяха обхванати интересни моменти от живота в Самоков и събеседниците на Николай Колев обрисуваха с думи интересни картини от града.

Гостите в импровизираното студио на живото предаване на телевизия „Евроком” бяха Владимир Георгиев, Теменужка Янкова, Нина Христовска, Красимира Ковачка, Иванка Вукова, Веселин Хаджиангелов, Илка Динева, Любомир Николов, Иван Ненов.

Николай Колев завъртя въпросите към гостите в предаването си, като сложи акцент върху актуални теми от града. Споменати бяха депото за отпадъци, за грижите за децата и подрастващото поколение, за здравеопазването в града, за туризма, за родното място на Паисий, за културния живот, за Мажоретен състав „Самоков”, за Читалище-паметник „Отец Паисий-1859” – историята, животът в него, дейността, творческите колективи и др.

Не беше подминат и Цари мали град, който отбеляза своята годишнина от възстановяването на крепостта.

За тези, които са пропуснали живото предаване може да го гледате онлайн на сайта на телевизия „Евроком”.

Гостуване на предаването „Делници” с водещ Николай Колев предстои и през месец август.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close