Обща категорияОбществоРегионалниСамоков

Девет от звездите на „Пайнер” се обединяват в помощ на Краси Джоргов от Говедарци

“Самоков 365”

На 24-ти юни /Еньовден/ от 19 часа девет от звездите на музикална компания “Пайнер” ще пеят на благотворителен концерт в спортна зала “Арена Самоков”. Анелия, Гергана, Галин, Райна, Нелина, Лазар, Мария и Магдалена Филатови, Христо Косашки подкрепят инициативата  „Да помогнем на Краси”, с която се събират средства за лечението на младия 46-годишен мъж от Говедарци, страдащ от ALS /Амиотрофична латерална склероза/. Болестта е изключително рядка и единствената надежда е в нов японски препарат Radicut, който може да спре нейното развитие.

С концерта в Спортната зала на Самоков ще се събират средства за първите три месеца от лечението на Краси Джоргов (КЕТО). На сцената в зала „Арена Самоков” ще се изявят още Мая Нешкова и Кирил Икономов. Те ще се присъединят към поп-фолк изпълнителите и обединят усилията си в името на доброто. Входът е 10 лева и ще се заплаща в деня на концерта. В търговските обекти на село Говедарци и на много места в Самоков са разположени дарителски кутии.

За тези, които искат да помогнат със средства, ето и номера на дарителската сметка:
IBAN BG66 UNCR 7000 1508 8873 29, Валута – BGN, Клон 270 BIC (SWIFT) код на Уни Кредит Булбанк: UNCRBGSF Красимир Любенов Джоргов.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close