РегионалниСамоковСпорт

Две първи и две трети места за СК „Сатори“ от Шумен

„Самоков 365“

 „Дори в най-смутните времена се намира по нещо хубаво“, написаха в профила си в социалната мрежа Спорен клуб по киокушин „Сатори“. Състезателите на сенсей Румен Санкийски донесоха повод за радост в Самоков. Те успяха да добавят в актива си още две златни и две бронзови отличия от участието си в Шумен при силна конкуренция от над 240 каратисти от 26 клуба в страната.

Първо място в категория деца до 10 – годишна възраст заслужено спечели Димитър Димитров. Даниел Ахчийски се нареди на първо мясти в категория за юноши младша възраст над 65 кг. При момичетата двете трети места са за Кармин Боруджиева в категория за деца до 10 години и до 35 кг., а Елеонора Ценова взе бронз в категория за деца до 10 г. и до 40 кг.

Медалите са от участието в Националната купа по киокушин, която се проведе през изминалите почивни дни  /6-7 ноември 2021 г./ в гр. Шумен.  Надпреварата, организирана от спортен карате клуб „Киокушин – Шумен“ и Българска карате и киокушин федерация, се проведе във всички възрастови категории – деца, юноши и девойки младша и старша възраст, мъже и жени. Битките се състояха в зала „Младост“ при спазване на всички противоепидемични мерки и без допускане на публика.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close