Седмицата

Двама кандидати за почистването на боклука и зимното поддържане на пътищата

Snegorinno greblo sas sguvaem segmentПрез тази седмица беше даден ход на процедурата за избор на фирма-изпълнител, която ще отговаря за сметосъбирането и сметоизвозването, чистотата на териториите за обществено ползване, зимното поддържане и снегопочистване на общинската пътна мрежа и населените места в общината – град Самоков, курорта Боровец и селата. Комисия с председател инж. Евелина Перфанова стартира обществената поръчка. Документи за участие бяха подадени от две фирми: Консорциум „Евроимпекс” и „Бекастрой” АД.

С първото заседание на комисията приключи и първият етап на процедурата, който се състоеше от преглед на фирмената документация. И двете фирми бяха допуснати за участие на следващите етапи на процедурата, които предвиждат разглеждане на техническите спецификации и самата оферта с предложените цени за съответните услуги.

За всеки един етап комисията ще изготвя протокол, като накрая ще бъде изготвен протокол за класиране, като със спечелилия кандидат ще бъде сключен 5-годишен договор. Във възложените задачи ще влиза поддържане и стопанисване на депото за твърди битови отпадъци в местността „Катранджия” и ликвидиране на многобройните микросметища в района . Общата стойност на обществената поръчка е 7,5 млн лв. за срок на договора без ДДС.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close