Самоков

Двама души са задържани в Самоков при полицейски операции срещу наркоразпространението

Самоков 365

На 8 март, в хода на полицейска акция за противодействие на престъпленията с наркотични вещества на територията на Самоков, криминалисти от областната дирекция пристъпили към проверка на 39- годишен местен жител. За да осуети проверката криминално проявеният мъж хукнал да бяга, изхвърляйки полиетиленов плик със зелена растителна маса. „Беглецът“ е задържан за броени минути, а на местопроизшествието е извършен оглед. При последвалото претърсване на адреса му, полицейските служители открили и иззели два плика със зелена растителна маса, електронна везна, множество старинни монети, металотърсач и други веществени доказателства. 39- годишният е задържан за срок до 24 часа.
За притежание на наркотично вещество, в полицейския арест попадна на следващия ден и втори криминално проявен самоковец. 24- годишният мъж бил проверен от служителите на реда около 22.30 часа и задържан за срок до 24 часа, след като у него било открито полиетиленово пликче с около 2 грама надробено бяло вещество, реагиращо на амфетамин.
По двата случая са образувани досъдебни производства, пълното документиране на които продължава под наблюдението на районната прокуратура.

Изображения

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close