Обща категорияОбществоРегионалниСамоков

Дарение за изграждане на детски кът получи самоковската болница

„Самоков 365“

Дарение  за безвъзмездно  изграждане на детски кът в Педиатричното отделение на „МБАЛ Самоков“ ЕООД направи  неправителствената организация „Ангели за България“ със седалище в Лондон, Великобритания. Това е  благотворителна инициатива изцяло финансираща се от дарения на българите в чужбина.

Дарението включва обзавеждане  за детски кът –  мека подова настилка, килимче, момичешки басейн, маса и 4 стола, шкаф за детски играчки, комплект детска кухня, надуваемо конче, дървена кола за каране и още много други занимателни и образователни играчки.

„Това е специално внимание и грижа към нас като институция и към нашите пациенти, което ще допринесе за подобряване на средата за малките пациенти в Педиатричното отделение на „МБАЛ Самоков“ ЕООД. Сърдечно благодарим на всички благодетели, че продължават да ни подкрепят и най- вече направиха  нашите малки пациенти щастливи.Сега, макар и в болница, те могат да играят на воля в детския кът.Благодарим Ви!“, изразиха своята благодарност от екипа на самоковската болница и отделението по педиатрия.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close