ОбществоРегионалниСамоков

Грациите от танцовата школа на Катрин Митева с награди от Sofia Open Dance Festival – Kids

„Самоков 365“

Грациите от танцовата школа на хореографа Катрин Митева могат да се похвалят с поредни отличия, този път те са от Седмото издание на Sofia Open Dance Festival – Kids. Спортното събитие се проведе на 27 май /събота/ в зала „Арена София“. То е организирано от импресарска къща „Изкуството на танца“ и е разделено в дванадесет различни танцови стила, а сред тях са класически и модерен танц, характерни и спортни танци, мюзикъл, салса, мажоретки, български народни танци и др.

Момичетата от „Кати денс“ доказаха, че са неуморни  като само преди броени дни изнесоха своята годишна танцова продукция пред самоковската публика, която продължи повече от два часа. В състава си имат две абитуриентки, които на 24 май си взеха довиждане с училището, а в съботния ден, заедно с останалите състезателки от отбора донесоха за града три медала. Това е второ участие на състезателките на Митева на този фестивал.  На почетното второ място се наредиха Лина Гаврилова, Анелия Вукадинова, Ренета Шукадарова, Доника Баракова, Яна Назлиева, Радина Попова, Ели, Нати, Мими. Трето място за дует взеха Лина Гаврилова и Радина Попова. Отново на трета позиция са Яна Назлиева и Ади. Четвърти в класирането са Ивана, Биби, Ади, Даная, Вики и Дари. Отлично представяне направи и Доника Баракова.

„Благодарим на журито и организаторите. Благодарим на фирма „КИРСТО“ за любезното спонсорство. Благодарим на транспортна фирма „Илиеви“ за сигурния и бърз транспорт. Благодарим на родителите за подкрепата. Благодаря на момичетата за всичко. Дисциплината е мостът между целите и постиженията. Продължаваме към следващата цел“, сподели Митева.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close