Обща категорияОбществоРегионалниСамоков

Грациите от „Кати денс” участваха в два международни фестивала, подготвят се за годишен спектакъл през май

Анна Манова

Талантливите момичета от танцовото студио на Катрин Митева взеха участие в два международни фестивала през април, подготвят също годишен спектакъл в края на май.

На 20 и 21 април грациите от „Кати денс” взеха участие в Международен фестивал на изкуствата „Виа Траяна”, който се провежда в гр. Хисаря. Това е пето издание на фестивала, който не е с конкурсен характер. Те впечатлиха с майсторство, интересни хореографии и красиви тоалети. Преди това, на 18 април, момичетата и техният хореограф Митева се представиха й на Международния фестивал „Млади таланти”, състоял се в Национален дворец на децата. Той е традиционен, като в него могат да участват деца и младежи до 19 години от музикални, театрални, танцови формации, школи по изобразително и приложно изкуство, фото клубове, литературни студиа, групи и състави от всички видове училища, читалища, центрове за подкрепа за личностно развитие и други. Фестивалът няма конкурсен характер. Изпълненията се представят пред публика и творчески комисии от утвърдени и водещи специалисти в различни жанрове на изкуствата. В двата фестивала взеха участие двадесет танцьорки от „Кати денс”, които демонстрираха талант, упоритост, мотивация и не на последно място талант. За представянето си в двата фестивала си тръгнаха с поздравления, плакати и грамоти.

„Аз съм изключително горда и щастлива с момичетата, мотивират ме да продължавам да работя, а времето прекарано с тях е невероятно. Много дисциплинирани, много упорити, креативни, забавни, възпитани, различни млади хора са. Благодаря им за всичко, което правим заедно, както и на техните родители, че ни подкрепят винаги! Благодарности отправям към кмета  Владимир Георгиев за подкрепата от негова страна, чрез транспорта, който ни осигурява. Благодаря на всички малки и големи Katty Dance момичета, че ни подкрепят винаги! Предстоят ни участия, конкурси и голям годишен спектакъл на Katty Dance, който ще се проведе в края на месец май. Ще видите какви интересни неща сме ви приготвили и тази година. Благодарим и на в. „Самоков 365”, че винаги първи ни търсите да разкажем за нашия танцов живот. Весели празници на всички от нас, бъдете здрави, щастливи, успешни! Мир, любов, разбирателство и красиви моменти!”, сподели и пожела Катрин Митева.

 

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close