РегионалниСамоковСпортСпортФутбол

Голямо признание за базата в Говедарци! БФС качва юношеските гарнитури на Лудогорец, Левски и Локо Пд на безплатна подготовка

Първото по-голямо признание за високопланинската база, която Христо Крушарски изгради в родното му село Говедарци. Както е известно БФС подсигурява безплатни лагери на клубовете, които участват в Елитните юношески първенства. От догодина те ще са три – U15, U17 и U19.

Четирите места, на които БФС ще прати отбори за своя сметка са Царско село, Говедарци (Боровец), Банско и Сливен. Най-предпочитаното място от всички отбори за момента за подготовка са именно терените в Говедарци, като дори и от Ботев Пловдив се надяват да бъдат пратени именно там, тъй като терените са най-добри, а въздухът и локацията най-подходящи за подготовка на младите състезатели. Другото желано място от Ботев е Банско.

За добрите условия в Говедарци в Ботев е разказал треньорът Милен Кунчев, който бе привлечен от Локо Пд преди няколко месеца.

Тъй като Говедарци не разполага с нужната легова база, то четирите отбора, които ще бъдат пратени там ще спят в хотел в тузарския курорт Боровец. За сега са ясни 3 от клубовете, чиито общо 9 отбора ще се готвят на базата изградена от Крушарски.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close