РегионалниСамоковСпорт

Големите Маг Текс завоюваха шампионската титла

„Самоков 365”

Големите Маг Текс завоюваха титлата в Super Business Championship. Самоковският тип се окичи със златни медали след победата в последния кръг срещу основния си претендент за титлата – отборът на Африка Юнайтед с резултат 5:3. Красен Николов – Мбапе стана играч на мача, след като заби два гола. Титлата и медалите на шампионите в духа на пълния феърплей, бяха връчени лично от капитана на съперника Куаси Ив. Големите Маг Текс спечелиха промоция в елита на Бизнес лигата, където ще мерят сили с топ отборите от следващия сезон.

През последните години мини футболът в Самоков се развива с изключително бързи темпове благодарение на Георги Георгиев ,който създаде условия за развитието на най – масовия спорт в света. През 2018 градът беше домакин на финалните турнири на БАМФ , а след две седмици в Спортен комплекс Самоков ще се проведе и изключително силният турнир „Самоков Рита”.

Кметът Владимир Георгиев ще посрещне шампионите на Супер Бизнес Чемпионшип Големите Маг Текс на 21.08 в своя кабинет в общината.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close