ОбществоПолитикаРегионалниСамоков

ГЕРБ представиха своя отбор за евровота в Самоков

“Самоков 365”

ПП ГЕРБ представиха част от кандидатите си за евродепутати в Самоков на площад „Захари Зограф”. Те призоваха за дванадесета поредна победа и определиха листата като силен отбор, включващ подготвени кадри. Преди това домакинът на събитието народният представител Валентин Милушев запозна гостите с продуктите, които се произвеждат в Самоков на специално организирано в рамките на целия ден събитие – „Създадено в Самоков”. То събра самоковски майстори, занаятчии и бизнес на едно място.

„Като човек, познаващ проблемите на регионите вярвам, че три са важните неща, които заедно със силния отбор на ГЕРБ можем да постигнем за България. Първото е да работим всички населени места, независимо дали са малки или големи, да имат добра инфраструктура, добри училища, добри площади. Следващото важна тема е подкрепата за малкия и среден бизнес, който да получи и да развие инвестициите си и да създава работни места. Третото е свързано с младите хора, те са нашият капитал”, подчерта кандидатът за евродепутат Лиляна Павлова. Тя допълни, че е необходимо да се работи в посока на това да се задържат тук младите хора, а тези извън страната да се върнат обратно в родината си. Павлова призова за силен отпор срещу опонентите им на 26 май.

В Самоков присъства и Ивелина Василева. Тя подчерта, че от значение е българският дух, който трябва да се отстоява.

„За нас няма втора ръка хора, няма втора ръка държави. Ние държим на това българският глас да се чува силно в Европа. Желанието ни е да защитаваме българското производство, българското земеделие. Хората в България заслужават достоен живот. Затова работи нашият отбор, отборът на ГЕРБ и СДС – събрани заедно да отстояват демокрацията”, каза Василева пред събралите се симпатизанти на пълния площад в Самоков.

„Пътят, по който ГЕРБ поведе България преди 10 години няма алтернатива. От най-малкото село до най-големия град хората оценяват постиженията от реализацията на проекти с европейско финансиране. Но нашите опоненти знаят само как да рушат, не и да градят”, това сподели кандидатът на България за ЕП Андрей Новаков.

Сред присъстващите бе и председателят на СДС Румен Христов, който определи управлението на опонентите като разруха.

На финала на представянето на листата на отбора на сините зам.- председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов поздрави присъстващите като заяви, че всички кандидати за евровота от ГЕРБ – СДС са доказани специалисти в различни области.

„Листата на ГЕРБ, заедно с приятелите от СДС е най-подготвената. Там са хора, които са се доказали със своите професионални качества”, каза Цветанов и призова за силна подкрепа за отбора на силните с номер 12.

Домакин на събитието бе народният представител Валентин Милушев. На площада в Самоков присъстваха областният координатор на ГЕРБ – София обл. Галя Георгиева, народните представители от ГЕРБ Васил Цветков и Мартин Тинчев, Юлиян Леков  – областен координатор на СДС, кметът на Божурище – Георги Димов, на Сливница – Васко Стоилков, на Долна баня – Владимир Джамбазов, на Драгоман – Андрей Иванов и на Годеч – Радослав Асенов.

 

 

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close