Политика

ГЕРБ откриха кампанията си в Самоков

GПресофис ГЕРБ

.„Самоков има нужда от мотивиращи хора, доказали се в своята професия, каквито са кандидатите от ГЕРБ“

заяви Йорданка Фандъкова при откриването на предизборната кампания

На 26 септември в Читалище – паметник “Отец Паисий” ПП ГЕРБ даде официално старт на своята кампания в Самоков. Бяха преставени кандидатът за кмет на общината – Венета Галева, кандидатите за общински съветници и за кметове на населени места.

Събитието уважиха стотици самоковци, както и заместник председателят на ПП ГЕРБ и кандидат кмет на София г-жа Йорданка Фандъкова, депутатите от ПП ГЕРБ Ирена Коцева и Галя Георгиева.

„Реших да се кандидатирам  за кмет, защото имам ясни цели и знам как да ги изпълня. Да си кмет на Самоков е предизвикателство“, заяви Венета Галева. Тя посочи, че Самоков е уникален европейски град, защото хората го правят такъв.  „Целта ми е градът да  се модернизира. Искам децата ни да учат спокойно, а техните родители да имат работа, искам хората от третата възраст да имат достоен живот“, акцентира кандидатът за кмет от ГЕРБ. Венета Галева допълни, че с екипа й ще поемат отговорността да работят за хората от общината. „Ще се радвам да получа вашата подкрепа, защото вярвам, че всички заедно ще превърнем Самоков в по-добро място за живеене. Време е!“ Галева представи кратки визитки на целия си екип от кандидати за кметове на повечето села и за общински съветници.

„С Венета Галева сме екип в Самоков“, заяви народният представител от ГЕРБ Ирена Коцева. Тя бе категорична, че е време  Самоков да има нов градоначалник. „Венета Галева е честен, добър, упорит и отговорен човек, професионалист и ръководител, човек, зад който застават всички в тази зала“, добави Коцева.

На свой ред г-жа Фандъкова подчерта, че „Самоков има нужда от инвестиции и нови работни места, хората имат нужда от работа, за да могат да гледат спокойно децата си“. Фандъкова заяви, че силата на ГЕРБ не е в обещанията, а в постигнатото.„Самоков има нужда от мотивиращи хора, доказали се в своята професия, каквито са кандидатите от ГЕРБ.“ Тя призова жителите на Самоков да гласуват с номер 21 на 25-ти октомври.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close