Лека атлетикаРегионалниСпортСпорт

Георги Ганджулов взе златото в трибоя на „A1 – Атлетика за младежи“

Снимка:Архив

На 31.08.2018г. в гр.Долна баня се проведе вторият кръг от веригата А1-„Атлетика за младежи“ за момичета и момчета до 14години.

Състезателят на СК“Рилски атлет“ ГЕОРГИ ГАНДЖУЛОВ убедително стана победител в трибоя,като постигна следните резултати в отделните дисциплини :-60м.-7сек.5дес. ; скок дължина-5м.16см. и 800м.-2мин.26сек.6дес. Ганджулов е и временен водач в класирането след вторият кръг. Регламентът е от шест състезания се взимат четирите най добри класирания. При момичетата с най добро класиране е Любомира Лазарова –  девето място. Тя постигна следните резултати:  на 60м.-9сек.1дес. ; скок дължина-4м.16см.; 600м.-2мин.06сек.3дес. На 17-то място е Таня Георгиева, а на 19-то се класира Ивана Разложка 28-ма е Мария –Анджела Красимирова.

В състезанието участваха деца от София, Пловдив, Варна, Сливен, Плевен, Самоков, Видин, Костенец, Шабла и Добрич.
На следващият ден /01.09.събота/,  отново на реновирания стадион в гр.Долна баня се проведоха упражнения, игри и щафети на деца от 6 до 13 години по програмата на „ДЕТСКА АТЛЕТИКА“, на Българска федерация лека атлетика ,Министерството на младежта и спорта и ИААФ. Участие в тази Програма взеха и 15 деца от подготвителната група на СК“Рилски атлет“,  с треньор Любослава Николова и помощник-треньор Иван Стоилов.

Костадин Чифлиджанов

Секретар на СК“Рилски атлет“

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close