ПолитикаРегионалниСамоков

Георгиев срещу Джоргов на балотаж?

Битката за Самоков продължава

„Самоков 365“

Битката за община Самоков продължава, това показват резултатите към момента от местните избори. Те не са обработени изцяло.

Само няколко часа преди старта на изборния ден от ЦИК обявиха, че ще се гласува само на хартиена бюлетина. Това сякаш не повлия негативно на местния вот, защото 57% от населението излезе да упражни правото си на глас. Това са близо 17 500 души.

Досегашният кмет от БСП Владимир Георгиев ще се изправи срещу опонента си от ПП ГЕРБ – СДС Ангел Джоргов следващата неделя. Георгиев има три мандата зад гърба си начело на град Самоков. А 38-годишния Джоргов, макар и доста по-млад, е натрупал сериозен опит в Столична община като зам.- кмет в екипа на Йорданка Фандъкова. Освен това е работил към изграждането на софийското метро. Няма предишен политически опит. Пред екипа ни той подчерта, че в работата си залага на опита и професионалната си експертиза.

От своя страна Георгиев каза, че не е видял някакъв сблъсък на идеи или добри и работещи предложения, свързани с община Самоков по време на кампанията в лицето на нито един от опонентите си.

И двамата подчертаха, че са водили позитивна кампания, без да залагат на лични нападки.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close