ОбществоРегионалниСамоков

В ДГ „Зорница” откриха учебната година с нов химн

„Самоков 365”

Малчуганите в ДГ „Зорница“ – Самоков казаха „Довиждане“ на лятото и започнаха новата учебна година с нов химн. Той прозвуча във всяка група, за всяка група бе приготвена и вкусна питка с пожелание за здраве и успехи в първите крачки към знанието. По групи децата и учителите бяха поздравени от директора Евелина Големинова.

Автор на новия химн на ДГ „Зорница“ е Елисавета Оцетова, чиято внучка доскоро също бе възпитаничка на „Зорница“.

„Уважаема г-жо Оцетова, от мое име и от името на екипа на ДГ „Зорница“ изказвам сърдечни благодарности към Вас за химна, който написахте за детската ни градина. Благодарим Ви за топлите думи в текста и за отношението към всички, които обичат „Зорница“ – е част от поздравителния адрес на директора Евелина Големинова към Елисавета Оцетова.

На 15 септември, за откриване на годината, децата пяха и танцуваха в своите групи с любимите учители, най-малките се запознаха с приятелчетата, с които им предстои през следващите четири години да откриват света на природата, животните, околната среда и взаимоотношенията. Най-големите от четвърта група получиха първи своите учебници и започват да се подготвят за следващата си голяма крачка, с която догодина ще минат през училищния праг.

В ДГ „Зорница“ приемът е за деца от яслена до предучилищна възраст. „Зорница“ разполага с обновена база, просторен двор, екип от успешни педагози и помощен персонал, които се стремят да развиват заложбите на детето, да откриват индивидуалните му уменията и да провокират детската любознателност и интереси към знанието.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close