ОбществоРегионалниСамоков

В Акушеро-гинекологичното отделение на МБАЛ-Самоков отбелязаха своя професионален празник

251 са родените бебета през 2021 г.

„Самоков 365“

Работещите в Акушеро-гинекологичното отделение на МБАЛ-Самоков отбелязаха своя професионален празник. Днес, 21 януари, се чества Деня на родилната помощ. По традиция, празненството започна с кратък анализ за предходната година. 251 са родените бебета през 2021 година, от които една двойка близнаци. 126 са момичетата и 125 момчета. Д-р Спасов благодари на всички колеги, чиято работа е свързана с поемането на новородените и полагане на грижите за техните майки.

С пожелания за много новородени и здраве, кмета на Община Самоков Владимир Георгиев поздрави Акушеро-гинекологичното отделение. Той връчи поздравителен адрес и подари цветя на всички ангажирани с родилната помощ. Кметът изказа признателност и благодарност за ежедневните усилия на екипите в отделението. Пожела работата им да бъде съпътствана с много положителни емоции и висока морална удовлетвореност.

Управителят на болницата д-р Красимира Ковачка благодари на работещите в отделението за грижите, които полагат към най-малките пациенти и техните майки.

„Гордейте се и влагайте любов в професията си, защото тя е символ на позитивизъм, всеотдайност и достойнство“, добави д-р Ковачка и типично в неин стил поднесе стилни подаръци на работещите в АГО и Неонатологично отделение. Специално внимание и отношение получиха и лекарите и медицинските специалисти не пряко ангажирани с акушеро-гинекологичната дейност от ОАИЛ и ПАО.

Децата от ДГ „Детелина“ зарадваха медиците от акушеро-гинекологичното отделение за празника с нарисувани от тях тематични картички с трогателен надпис: „Благодарение на Вас, ни има нас!“

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close