Обща категорияОбществоРегионалниСамоков

Волейболният отбор на ОУ „Мит. Авксентий Велешки” с трето място от Етрополе

„Самоков 365”

Волейболният отбор на ОУ „Митр. Авксентий Велешки”, съставен от ученици от 5-7 клас и победител сред училищата в Община Самоков, се класира на трето място на областните ученическите игри в Етрополе.

Състезанието се проведе на 14 март, като на първо място се класира волейболният клуб на домакините от Етрополе, а на втора позиция се нареди волейболният клуб на Копривщица. Самоковските ученици са подготвени от учителите по физическо възпитание Ралица Струмина и Васил Аджиков. В отбора, донесъл купата в Самоков, участват учениците Мирослав Иванов, Веселин Додов, Костадин Грахльов, Васил Иванов, Пламен Марков, Николай Колев, Спасимир Минев, Антонио Гелов, Иван Димитров и Георги Гешев.

„Много съм доволен от представянето на учениците, които бяха достойни играчи. Много от тях тренират други спортове, а в училище заедно се подготвяме и по волейбол. За тях това беше първо такова участие, като имаме училищен отбор по баскетбол, а този по футбол стана областен шампион”, сподели за вестник “Самоков 365” учителят Аджиков.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close