Обща категорияРегионалниСамоков

Внезапно си отиде д-р Лиан Соми

„Самоков 365“ 

Внезапно си отиде д-р Лиан Соми. Той бе познат в целия град като сърцат, добър и усмихнат човек. И не на последно място специалист в сферата на денталната медицина, с дългогодишен опит и работещ с последните новости в областта на медицината. Д-р Соми има своя клиника в Самоков. Той е баща на три деца, а по неговите стъпки вървят дъщеря му  и по-големият му син.

Д-р.Соми живее в Самоков вече над 30 години като тук го довежда любовта. Преди идването си в България завършва гимназия в родната Сирия, непосредствено след това заминава за Русия, за да продължи образованието си. Поради негостоприемните условия там той прекарва само една година. От 1986 г. е в България, а от 1992 – в Самоков. Наследява професията по заръка и подкрепа от баща си.

„С огромна болка и тъга в сърцата ни Ви съобщаваме, че внезапно на 20.11.2022 г. ни напусна завинаги д-р Лиан Соми – душата и сърцето на нашето семейство и клиника. Всеки, който го познава или се е докоснал до него по един или друг начин знае какъв човек беше, а именно човек, който изпълва пространството около себе си с настроение, любов, харизма и доброта. Каквото и да кажем за него ще е малко. Благодарим за щастието, с което ни дари в краткото си звемно време. Дълбок поклон пред паметта му. Екипът и клиниката ни са в дълбок траур“, написаха в социалната мрежа близките на доктора.

Опелото ще се отслужи на 23.11.2022 г. от 13:00 часа в Митрополитската църква “Успение на Св. Богородица” , град Самоков.

Екипът ни изказва искрените си съболезнования на семейството за загубата!

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close