Боровец

Влакче ще радва туристите на Боровец

Анелия Балабанова

%d0%b1%d0%b1

 

 

 

 

Туристическо влакче ще радва и превозва гостите на Боровец. На 23-ти декември се проведе конкурсната процедура съгласно решение на ОбС №559 от 16-ти септември тази година. Имаше един-единствен кандидат „Еврогеймс” ООД с управител Богдана Димитрова.

Съвсем скоро превозното средство с атракционна цел предстои да влезе в ролята си на пътеводител за посетителите на курорта. Съгласно приетите изисквания то ще се движи по определен маршрут до туристическите забележителности в комплекса. Услугата се възлага с тригодишен срок на изпълнение.

Минималната месечна такса от 297,00 лв. без ДДС /съответно 356,00 лв. с ДДС/ е определена на основание чл. 25 на Наредба № 12 на ОбС – Самоков на база площта на съоръжението от 19,80 кв.м. Изискваше се богат набор от изискуеми документи, сред които оферта, документи за техническите характеристики на превозното средство, придружени със снимков материал и др. Съгласно издадената заповед изпълнението е възложено на инж. Бранимира Бодурова-директор на Д”ХДЕТТОС”. Представената документация от единствения кандидат е отворена, предстои в съвсем кратки срокове да бъде разгледана ценовата оферта и обявени резултатите от проведения

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close