ПолитикаРегионалниСамоков

Владимир Георгиев: „Това, че Самоков е подреден и финансово добре породи желание на повече хора да застанат начело“

„Самоков 365“

Владимир Георгиев упражни правото си на вот тази сутрин в 12-та секция в ПГ „Константин Фотинов“. Тази секция наброява 534 души. В нея, както и в останалите секции в града и на територията на цялата община, се гласува по два начина – чрез хартия и на машина. Георгиев предпочете да гласува машинно.

Ето какво коментира той пред „Самоков 365“ по отношение на това за какво е подал вота си на балотажа: „Според мен всички отчетоха факта, че градът е променен към по-добро, с много инвестиции, с много проекти, с много работа  и с много добри резултати. Резултати има в сферата на културата, образованието и чистотата. Желанието ми е да продължим в тази насока и да съхраним енергията, която имаме“, каза Георгиев.

Владимир Георгиев се явява на балотаж срещу своя пряк опонет Ангел Джоргов, като определи надпреварата като съревнование, което му е дало подтик да се мобилизира той и екипът му.

„Това, че Самоков е подреден град, в добро финансово състояние роди желанието на много хора да застанат начело. Аз лично искам градът да е по-проспериращ. Така че съм убеден, че Самоков все повече ще се утвърждава на националната карта, но и на балканската такава“, и допълни: „Изненадващо за мен през тази седмица беше, че не се оцени всичко свършено до този момент. Едва ли не хората се осланяха на слухове. Но това ме амбицира да работим доста усърдно през тази седмица. Не трябваше да се разединяваме, не трябваше толкова жлъч да има. Аз лично съм убеден, че ни трябва време, за да ги преодолеем тези неща, независимо какви са разултатите. Лично се надявам от първия ден да започнем усърдна работа. Доста проекти са ни одобрени, по доста сме кандидатствали. Да започнем към реализацията и подготовка на нови“, заключи той.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close