ОбществоРегионалниСамоков

Владимир Василев е новият президент на Ротари клуб – Самоков

„Самоков 365“

В навечерието на 2 юли се състоя традиционната церемония за смяна на огърлиците на президентите на Ротари клуб – Самоков.  Владимир Василев е новият президент на клуба, той наследи поста от адв. Екатерина Вададжийска. Тя му пожела успешен мандат.

Доайенът на РК Самоков Райко Масларски връчи огърлицата на Владимир Василев и му пожела ползотворни инициативи през 2022/2023 г.

„Доброволно отдавам своето време и умения, за да служа на общността, в която членувам. Силно вярвам, че по време на моето председателство ще бъдат финализирани мащабни проекти и важни инициативи за Самоков. Надявам се да бъда полезен и да служа достойно на Ротари клуб Самоков”, сподели  Василев в своята реч.

Новият секретар на РК Самоков е Христина Бърдарска, която поема щафетата за оперативна и организационната дейност на клуба.

Ротацията на постовете бе извършена на две събития в една вечер. Тези в София и Кюстендил. В Кюстендил церемонията се проведе от три клуба – РК Кюстендил, РК Дупница и РК Самоков. Честта да бъдат домакини се падна на РК Кюстендил.

Ротари клуб – Самоков обединява повече от 30 личности във всички сфери на бизнеса и културата в района, чиято водеща цел е да служат безкористно за своята общност.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close