ОбществоРегионалниСамоков

ВИС „Лунни лъчи“, Надя Миткова и Николай Тосков – първенци от фестивал в Елин Пелин

„Самоков 365“

ВИС „Лунни лъчи”, Надя Миткова и Николай Тосков за пореден път са сред най- добрите на песенен фестивал. Самоковските изпълнители се представиха на Националния фестивал за стара градска и популярна песен „Празник на любовта и виното“, който се проведе на 24 февруари в гр. Елин Пелин.

Певците са част от голямото творческо семейство на Читалище – паметник „Отец Паисий – 1859“. И донесоха нови отличия – пет първи места. ВИС „Лунни лъчи“ бяха отличени с първо място в категория „Съпровод на живо“. Цветан Ангелов също е с първо място за индивидуално изпълнение /съпровод на живо/. По едно първо място индивидуално завоюваха Надя Миткова и Николай Тосков. И петият златен медал е за дуетното изпълнение на Надя Миткова и Николай Тосков.

„Годината започва повече от добре! Пожелаваме на всички творчески колективи много завоювани отличия и творческо вдъхновение, а на вас колеги, благодарим за прекрасните емоции и чувство на гордост всеки път когато сте на сцена!“, написа в социалната мрежа ръководството на културната институция в града.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close