Регионални

Високи треви са обраснали в долната част на „Боклуджа”

Високи треви са обраснали в долната част на „Боклуджа”. Гледката е крайно неприятна за всички живеещи по продължението на бул. „България”, както и за тези, които ежедневно преминават по този маршрут.

При една разходка, започваща малко под „Боричо” по цялото протежение на бул. „България”, ще се натъкнете на различни гледки. На места в горната част е окосено, вероятно от хората, на които не им е приятно да виждат такива гледки пред домовете си. Част от поставените там пейки не се виждат от бурени. Съвсем отделен остава въпросът как част от живеещите в този участък хвърлят отпадъците си – трева, кашони, бутилки, пликове отново върху тревните площи на този същия участък. Така гледката става още „по-живописна”. Движейки се надолу в посока „Възраждане” тревите стават още по-високи. Изглежда изключително запуснато и грозно. А това е маршрут, предпочитан за разходки. Живеещите в „Разсадника” също се оплакват, че са забравени от Бога и никой не припарва да коси, нищо че и те плащат данъци и искат да живеят на почистено.

Самоковци се възмущават, че се хвърлят усилия единствено за поддържането на приличния вид на централна градска част и на новоизградените площадки, останалите места от града са изоставени.

Related Articles

One Comment

  1. Абе ей тъпанари вземете нещо свършете вместо само да мрънкате къде било окосено и къде не подклатете си задните части и дайте пример на хората само знаете да мрънкате утрепки!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close