Обща категорияОбществоРегионалниСамоков

Вино и джаз с Бояна Желязкова в Хъб-а

„Самоков 365”

Тематична вечер, посветена на джаза и виното, ще се проведе втората събота от февруари в Хъб-а. Стара истина е, че виното и изкуството от незапомнени времена са тясно свързани помежду си, а в комбинация имат способността да даряват с неподозиран творчески заряд.

На 9 февруари от 20:00 часа всеки желаещ може да присъства на първата за годината дегустация на вино. Тя ще включва специална селекция на сортове вина, поднесена лично от производителя Емил Димитров. Всеки желаещ ще има възможността да опита вина, предоставени от производители на Хранкооп, както и продукти от фермерските пазари на Хранкооп. Те ще представят и разкажат за себе си, както и за приготвянето и предлагането на чиста храна от кооператива. Присъстващите ще имат възможността да се насладят на една наслада на богато вкусово разнообразие, поднесено в компанията на чаша вино.

Тази цялостна картина ще придобие завършеност с очарованието на музиката. На сцената ще излезе Бояна Желязкова. Тя е цигулар, певец и композитор. Работи по различни проекти и творци като Joshua MacCluer, Sean Agus Nua, IYF Orchestra, Good Music Society, Borislav Slavov- Glorian, Matt Bowdler, Strezov, Jamie McDonald, EXo, Wet Pebbles, Sonas. През март 2018 г., Бояна издава първия си албум “Songs from the Soul”, заедно с артисти от Ирландия, Русия и България.

Организаторите обещават една различна февруарска вечер в Самоков, предлагаща релаксираща музика и подбрани напитки. Входът за събитието е 5 лв.

 

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close