ОбществоРегионалниСамоков

Виктор Делигълъбов поиска споразумение от съда

„Самоков 365“

24-годишният Виктор Делигълъбов, които под влияние на наркотици прегази жена в Самоков, поиска споразумение от съда.  Ако това се случи той ще получи по-ниска от предвидената в закона присъда.

Споразумението е поискано от адвоката на Делигълъбов. Ако се стигне до такова законът предвижда между 3 – 10 години. Без споразумение присъдата е 3-12 години.

Припомняме, че миналата година самоковецът блъсна с кола няколко пъти служител на „Синя зона“ в Самоков. Случката се развива преди обяд в центъра на града, на метри от Районното управление. По това време служителката Недялка Джикова се намира в района си на работа, опитвайки се да пресече улицата. Тогава е блъсната няколко пъти от дрогирания шофьор. В момента Недялка се намира в дома си и се възстановява от тежкия инцидент. Пред бТВ пострадалата сподели, че не е съгласна на споразумение, тъй като Делигълъбов и е нанесъл травми, които по думите й са я направили половин човек.

От своя страна 24-годишният самоковец сподели пред националната медия, че до този момент не е имал възможност да се извини на Джикова. И подчерта, че е готов да понесе всички последствия.

На 28 май съдът ще заседава отново по случая.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close