ЗлободневноОбща категорияОбществоРегионалниСамоков

Вече седмица е в неизвестност 22 –годишният самоковец Дарин Лазаров

„Самоков 365”

Вече седмица е в неизвестност 22 – годишният Дарин Лазаров от Самоков. Той е обявен за общонационално издирване. Младият мъж е изчезнал на 27 август, оттогава телефонът му е изключен и никой няма връзка с него.

Дарин Лазаров е тръгнал с колата си – тъмносиня „Алфа Ромео” и за последно е забелязан в района на Околовръстното, близо до столичния квартал „Драгалевци”. Телефонът и автомобилът му са намерени, но от момчето няма й следа. Дарин е учил в Академията на МВР в София.

Семейството и приятелите на Дарин са изключително притеснени и не спират да го търсят навсякъде в района на Самоков и София. Майката на младежа Тони Лазарова поясни, че вечерта преди да изчезне Дарин е бил на приятелска среща в Самоков, а след това предполагат че е тръгнал към София. До този момент не е проявявал агресивно поведение, привързан е към семейството си и има 6-годишна връзка с приятелката си.

„Тъй като столицата е голяма, се насочваме към места, на които последно е забелязана колата му. Никой не знае накъде се е насочил. Издирва се на всяко едно място”, каза майката на момчето Тони Лазарова пред Нова тв.

Майката обясни, че не е усетила нещо, което да я притесни. Посочи, че досега момчето никога не е изчезвало. Допълни още, че когато са открити телефонът и колата на Дарин, следи от насилие не са били забелязани.

“Не знаем към кой момент къде може да е отишъл. Работим ние, както и органите на МВР, по всяка една версия, защото може да е някъде против собствена воля”, каза Лазарова.  Майката призова всеки, който е видял детето ѝ, да се свърже с органите на реда

В деня на изчезването си Дарин е бил облечен в тъмносин анцуг, тениска и маратонки. Носи очила с диоптър. Висок е 1,75 см., с  атлетично телосложение, с къса кестенява коса, черни очи и набола брада. Има татуировка на дясната предмишница и на левия бицепс.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close