Обща категория

Веселите летни партита в Младежки дом започнаха

Анна Манова

Веселата и пъстра лятната програма на Младежки дом започна. А нейно мото тази година е: „Без телефон ела, таблета забрави и на макс презареди!” В петък – 23 юни, част от нея беше театралната група “Театър и художествено слово”, които са към ОУ “Христо Максимов”, която се осъществява по проект „Твоят час”. Ръководител на малките театрали беше учителят Димитър Стойчев. Учениците представиха осъвременен и адаптиран вариант на популярната приказка „Снежанка и седемте джуджета”. В рими децата разказаха сюжета и се превъплътиха в различните роли.

В програмата участие взеха още и братята Пламен и Даниел Димитров, които са неизменна част от живота на Младежкия дом и неговите мероприятия. А Дани успя да почерпи по повод рождения си ден.

Първо свое представяне пред публика направиха и новосформираната танцова група “Darling dance” към Дома. Ръководител на момичетата е Латинка Щъркелова, а към групата се изявяват Мария – Анджела Красимирова, Стефанина Вукадинова и Лилия Василева. Момичетата имат амбицията да направят възможно повече сценични изяви и да участват на повече мероприятия в Самоков.

Гости на програмата бяха децата от ЦНСТ.
Програмата приключи с конкурс “Млад талант”, където се изявиха множество деца в различни сфери – брейк, стихове, хип-хоп танци, стихове и песни.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close