Политика

Венета Галева, кандидат за кмет на община Самоков

gerb fotoУважаеми съграждани, скъпи приятели,

Предизборната кампания е към своя финал. В рамките на тези 30 дни се постарах да се срещна лично и да разговарям с повечето от Вас. Чух Вашия глас, Вашите желания, мечти и надежди. Усетих и видях Вашите болки и проблеми. Разбрах какво очаквате от новия кмет. Разбрах какво одобрявате и какво не искате повече да се случва в града и общината. Разговорите ми с Вас бяха истинския предизборен дебат за развитието на Самоков.

Научих повече благодарение на Вас. Убедих се, че и Вие като мен искате да изградим и да живеем в един нов Самоков! Защото нашите деца заслужават по-добро бъдеще, родителите ни по-достойни старини, а ние заслужаваме по-добро настояще. Но затова ни предстои да свършим още много работа!

Отворих символично вратите на Самоков за всички жители на общината и за всички, които искат да работят и да се развиват тук. Отворих портите на града, за да покажа на бизнеса, че гледам на него като на равнопоставен партньор при вземането на решения в общината и вярвам, че заедно можем да създадем реални условия за увеличаване на инвестициите и за разкриване на нови работни места. Отворих града ни за активно и ефективно усвояване и работа със средствата от европейските фонодве. Отворих древния път към Самоков, за да започне нашето богато културно-историческо наследство да работи за неговото по-добро бъдеще.

Ние можем и ще направим всичко това заедно, за да има видими резултати за града и общината. Само заедно можем да направим така, че Самоков да се превърне в едно от най-добрите и привлекателни места за живеене в България. За да случи това гласувайте с номер 21 на изборите в неделя!

Време е!

Венета Галева

Related Articles

One Comment

  1. Много добре са се снимали,ама трябваше да е в по късните часове.Алеята до портата изобщо не е осветена ,както подобава.Вечер можеш да се пребиеш. Нека се помисли и за хората, които живеят на края на града. Според мен има начин да се оправи осветлението, не е лошо бъдещите управляващи да помислят по въпроса .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close