ОбществоРегионалниСамоков

Великденски спортен празник организираха в село Доспей

„Самоков 365“

В самоковското село Доспей организираха Великденски спортен празник. В програмата се включиха ,малките самодейци на селото. Те рецитираха стихотворения, играха хора и накрая играха игри, които включваха различни активности.

Първата игра беше за носене на яйца без да се счупят от единия до другия край на площадката, играта беше за време. Втората беше надпревара с чували. Децата трябваше да се надбягват и да се разбере кой по-бързо ще стигне до финалната права. Игра номер три се състоеше от два отбора – ,,Великденско зайче” и ,,Великденско пиле”. Отборите бяха на равен резултат и беше трудно да се определи кой е победител, но журито отсъди за победител отбор ,,Великденско зайче”. Всички деца получиха награди и медали за първите места. Също така грамоти и ученически пособия.

Кметът на селото Николай Гешев изказа благодарност на всички включили се и ни пожела още много успешни инициативи. Организаторите от НЧ „Отец Паисий“ село Доспей благодариха на всички помогнали за осъществяването на празника, най-вече на Николай Ласкин – управител на фирма „Ласкинлес“ и на общинския съветник Ели Георгиева.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close