ПолитикаРегионалниСамоков

Васил Зашкев: „Благодаря за подкрепата“

„Самоков 365“

Бившият народен представител и председател на „Демократи за силна България“ за София област Васил Зашкев благодари за подкрепата на изборите, провели се на 2 октомври. Той бе трети в листата на „Демократична България – Обединение“ за 26 МИР София област. И отново с преференции успя да излезе на втора позиция. Дали ще успеят да реализират мандат все още не е ясно.

Зашкев е получил подкрепа от 483 души, което е 13% от общия брой гласове. В Софийска област „Демократина България“ е с 5% – 3751 гласа, а в Община Самоков е с 636. „Демократична България“ е увличила своя резултат в Софийска област в сравнение с последните избори. Вотът за Зашкев също е повишен, но е ясно още дали е достатъчен за постигане на мандат.

„Скъпи приятели, първо искам да ви благодаря, че ме подкрепихте в листата на „Демократична България“ и конкретно мен като кандидат на партията за Община Самоков. И най-вече затова, че го направихте безкористно за разлика от „подкрепата“ на някои други, при нас нещата се случват по убеждения“, изказа благодарността си Зашкев. И продължи:

„Така са структурирани нещата, че трудно ще се състави правителство. Виждаме, че се появиха нови политически партии на хоризонта, които много бързо взеха всички негативни практики. Очаквам „Български възход“ на местните избори догодина да бъде основен фактор. Надявам се при следващи избори, които се очертават скоро, да се получи обективен вот и някои хора да свършат парите. В крайна сметка от зрелостта на българския народ зависи какво ще бъде управлението, защото то е умален образ на обществото“, заключи Зашкев.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close