Обща категорияОбществоРегионалниСамоков

Валентин Милушев: Най-важните са европейските избори, след тях са всички останали

„Самоков 365”

В днешния ден към 15:00 часа в 12 секция в ПГ „Константин Фотинов” своето право на вот упражни народният представител Валентин Милушев. Той пристигна заедно със семейството си. В това число и 4-годишната му внучка. Той, заедно с нея като талисман, предпочете да гласува електронно, тъй като тази секция е от 11-те в града, където може да се гласува машинно.

„Това ми е първото машинно гласуване. Лесно и удобно е. Смятам, че по  този начин се улеснява значително работата на секционните комисии и съответно става по-лесно отчитането на резултатите”, подчерта Милушев пред екипа на „Самоков 365”.

Като цяло изборният ден преминава спокойно. Това отбелязва и Милушев, който също следи как протича денят в Самоков.

„Активността е слаба, върви вяло. Следя новините за Самоков и до момента е около 20%. Според мен хората трябва да бъдат по-активни, защото почти всеки един от нас очаква съдействие от страна на Европа и в тази връзка е от изключително значение какви хора ще изпратим там. Там се гласуват проекти, финансиране. Затова най-важните избори са европейските и след това се нареждат всички останали. Но хората сякаш не го асимилират. От особена важност е за България днешният вот. Самият аз днес гласувах за младите, за нашите деца, за бъдещето на внучка ми, за бъдещето на България и Самоков”, каза Валентин Милушев.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close