Спорт

Бяха зарадвани най-малките играчи на „Рилски спортист“

sportМариян Гребенчарски

Въпреки нелеката задача, която има ръководството на отбора ни, а именно обезпечаване на мъжкия състав и всички други трудности, ръководството и треньорският щаб успяха да зарадват най-малките си футболисти. Те им  осигуриха  чисто нови екипи.

Всички това стана факт благодарение на помощта на добри хора, които откликнаха на молбата за закупуването им. За пореден път се доказа максимата, че все още има и добри хора. На призива за помощ откликнаха Чавдар Здравков, представител на “Булинс” и на Милена Попова, собственик на фирма “Криско 2505″, които дадоха сумата за закупуването на 65 бр. екипи на известната марка „Томи Спор”, като трябва да отбележим, че са направени по поръчка за нашия отбор.

Ръководството и треньорите на отбора изказаха своята благодарност на дарителите си, като им подариха по един екип за спомен. Също така остава надеждата, че в града ни има още хора, които биха имали желание да помогнат.

Следващата цел ще е закупуването на анцузи и футболни топки отново за най-малките. Треньорите споделиха, че „Няма по-хубаво нещо от това да видиш детската усмивка и грейналите очи на лицата им. Те трябва да спортуват без значение от вида спорт. Много по-добре е децата ни да са  на игрищата, отколкото в кафетата и пред компютъра”.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close