Слайд категория

“България на гражданите” с въпроси към кмета Георгиев

bg na grНие от „Движение България на гражданите” сме категорични, че всички трябва да сме равни пред закона и правилата да бъдат прилагани по един и същ начин спрямо всички граждани. Време е ръководството на Община Самоков да спре да проявява снизходителност и търпимост към нарушения на закона от страна на едни граждани и да ощетява други. Настояваме да се сложи край на своеволията в Седми квартал.

„Движение България на гражданите“ задава седните въпроси към кмета Владимир Георгиев и очаква публичен отговор, който всеки кмет дължи на гражданите:

1. Ромите в Самоков получиха „редовен ток”, а от Общината ще ускорят процедурите за узаконяване на „поносимите” постройки. В този смисъл питаме кои са т.нар. “поносими” постройки и на какъв принцип ще бъдат категоризирани?

2. Ще бъде ли търсен документ за собственост на земята върху, която са постройките?

3. Поема ли кметът Владимир Георгиев гаранции, че в действията си администрацията ще се ръководи единствено и само от закона и ще го прилага безпристрастно в името на обществеността на Самоков и в интерес на всички негови граждани?

4. Кметът ще калкулира ли ползите си при следващо негово кандидатиране на избори, когато ще разчита на подкрепата на жителите на Седми квартал срещу положително решение в тяхна полза днес?

5. Ще приложи ли същите правила за узаконяване на “поносимите” постройки и спрямо анаогични кауси на територита на Общината, но на жители на други квартали?

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close