Слайд категория

България без цензура вече и в Самоков

bg bez cenzuraВ понеделник вечерта в Читалище-паметник „Отец Паисий”-1859 се учреди структура на партията на противоречивия бивш журналист Николай Бареков. България без цензура вече официално съществува и в Самоков и неин председател е Христо Кочов.

Събирането и изборът на председател и негови заместници продължиха повече от два часа, като битката за челното място беше между Мартин Бъчваров и Христо Кочов, като с видимо мнозинство победата отиде при Кочов.

На срещата не присъства Николай Бареков, въпреки слуха, че ще дойде, но той беше заместен от неговата дясна ръка Росен Петров и областният координатор Мариана Стоичкова. Те не пожелаваха да дадат официално изявление пред „Самоков 365”, въпреки нашето изрично настояване.

България без цензура заложи на скромно събитие в Самоков, защото самият Росен Петров определи мястото като проблемно. Тази партия е най-новата и млада политическа формация на територията на града ни, която тепърва трябва да изгражда електорат, чрез който да работи за предстоящия евровот.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close