ОбществоРегионалниСамоков

 Боровец открива летния сезон на 17 юни

“Самоков 365”

В събота, 17-ти юни, Боровец кани всички любители на планината и активния начин на
живот да отпразнуваме заедно началото на новия летен сезон.

Байкърите получават специален подарък за първите спускания по обновените трасета на Borovets Mountain Bike Park. Специално за откриването дневните карти за байк парка ще са „2 в 1“ – купените в събота (17-ти) дневни байк карти ще са валидни два дни, т.е. ще може да карате с тях и в неделя (18-ти). А в събота и неделя, двупосочните билети за лифтовете за възрастни и за деца ще бъдат на половин цена: 15 лв. за възрастни и 7,5 лв. за деца.

През целия ден сме подготвили разнообразни игри и забавления за малки и големи.
Всички гости могат да се включат в организирания тур по фамилно трасе на Боровец байк парк – изживяване, подходящи както за начинаещи, така и за напреднали карачи, които искат да релаксират в планината.

Въжен град “Бороландия” ще бъде със свободен вход от 14:00 до 15:00 ч. в съботния
следобед, а в 15:00ч. ще се проведе състезание по стрелба с лък.
Всички, закупили дневни байк карти ще участват в томболата за лифт карти, едната от
които е сезонна карта лято 2023.Borovets Mountain Bike Park ще ви посрещне с 3 нови трасета, сред които е предизвикателното фрийрайд трасе – Dirty Dan.

Ще бъдете приятно изненадани и от новите планински велосипеди, които можете да
наемете в Adventure center Borosport в хотел Рила.

Екипът на “Бороспорт” се е постарал да осигури отново разнообразни опции за спортуване и релакс на чист въздух, сред боровите гори на курорта и Рила планина: всякакви видове пешеходни турове, скално катерене и алпинизъм, тандемни полети с парапланер, игри на открито в детски кът и въжен град „Бороландия“ и много други забавления за всяка възраст. Специални предложения за тиймбилдинги има и за корпоративните клиенти, които искат да излязат за малко от офиса и да сплотят колектива с нови приключения в планината.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close