Слайд категория

Боровец домакин на Borovets Open Cup 2013

боровецЗапочва записването за едно от най-очакваните маунтин байк състезания за този сезон – Borovets Open Cup 2013!
Надпреварата е включена в календара на Международняколоездачен съюз (UCI) и се провежда за трета поредна година в курорта.

След успешните състезания в UCI клас 2 от предишните години в Боровец, сега предстои следващата стъпка UCI клас 1.
От 27 до 30 юни ще станем свидетели на една много оспорвана надпревара, в която ще се включат авторитетни състезатели от страната и чужбина.

Участниците ще са разделени в общо шест категории – UCI Men 17+, в която ще бъдат допускани само състезатели с лиценз към Международния колоездачен съюз, а победителите в нея ще получат точки за световната ранг листа, както и още пет отворени категории, в които могат да участват всички желаещи – Junior 15-16, Men Open 17+, Women 15+, Hard Tail 15+ и Ветерани 30+.

Всички, които искат да участват в състезанието е необходимо да заявят предварително своето желание на страницата на Боровец байк парк, като попълнят специалната форма за регистрация тук –  http://bikepark.borovets-bg.com/bg/register.html
Онлайн записването стартира на 30 май и ще продължат до 26 юни, като всички закъснели ще могат да се запишат и на място.
Таксата за участие в състезанието при предварителна регистрация до 19-ти юни е 50 лв, при регистрация от 20 до 26 юни 60 лв, а при регистрация на място 80 лв.

Организаторите Бороспорт и Concept Creative, обещават на участниците отлично
подготвено трасе и много приятни изненади. За спазването на правилата на
състезанието ще се грижат комисар от UCI, който пристига от Унгария специално за състезанието, както и съдии от Българския колоездачен съюз.

Допълнителна информация очаквайте съвсем скоро, а ако имате някакви въпроси не се колебайте да се свържете с нас на borovets_open_cup@conceptcreative.org

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close