БоровецСки и зимни спортовеСъбития

БОРОВЕЦ – ДОМАКИН НА ОТКРИТ УРОК ЗА ДЕЦА С ПЕТЪР ПОПАНГЕЛОВ

Инициативата е част от кампанията Спортът е по-добрият начин децата да пораснат на Съюза на пивоварите в България

Спортен празник с открит урок за начинаещи млади скиори ще събере малки и големи на националния празник на България – 3 март, в курортен комплекс Боровец. Обучението ще се проведе на писта „Иглика“ пред хотел „Рила“  с начален час 10.00 ч. и под ръководството на националната ни ски легенда Петър Попангелов.

Инициaтивата е част от кампанията на Съюза на пивоварите в България „Спортът е по-добрият начин децата да пораснат”. Целта й е да популяризира и насърчава семейния спорт и общуването между родители и деца като превантивен подход подрастващите да не експериментират с алкохол. Събитието се организира съвместно с Министерство на младежта и спорта, сдружение „Европейски спортни политики и практики“ и с подкрепата на „Бороспорт“ АД.

Зимното приключение за всички деца, желаещи да се докоснат до магията на ските ще се проведе в специално изградени зона и трасе на писта „Иглика“ в централната част на курорта. Достъпът до ски уроците с най-добрия български алпиец и ски инструкторите от „Бороспорт“ АД е свободен.

Организаторите и партньорите на събитието са подготвили много забавления, викторина с награди, както и специални призове за най-активните участници в спортното събитие.

Програма на събитието:

10.00  –  10.30  –   Регистрация на участниците

10.30 – 12.30 – Открит урок с Петър Попангелов и  ски инструктори от „Бороспорт“ АД. Обучение и практически съвети за деца.

12.30  –  13:00  –  Закриване на събитието и награждаване на участниците с медали и подаръци.

 

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close