БоровецРегионалниСъбития

Боровец бе домакин на второто издание на Balkan Run “Together on the road”

“Самоков 365”

От 21 до 23 август курорта Боровец бе домакин на второто издание на Balkan Run “Together on the road”.

Тази година организаторите за събитието избраха друго място за провеждането му – местността “Широка поляна” в Боровец. Те споделиха, че мястото се е оказало много по-подходящо от центъра на курорта, тъй като предоставя повече свобода за всички, дошли с моторите си, за всички, желаещи да къмпингуват, а и за всички почитатели на подобен тип преживявания. Те са категорични, че и през 2021 събитието ще бъде отново през август на същото място и ще се съберат всички мотоциклетисти, любители на адреналина и силните усещания, както и почитателите на рока.

Кметът Владимир Георгиев поздрави гостите, участниците и организаторите, като подчерта, че винаги могат да разчитат на подкрепата на Община Самоков. Любителите на рока имаха възможността в продължение на два дни да се насладят на изпълненията на известни рок банди.

В петък гвоздеят на концертната програма бе Ицо Хазарта, а в съботния ден – рок легендите Васко Кръпката и “Подуене блус бенд”, а след него – Милена Славова нажежи до червено градуса на настроението.

И тази година имаше организирано изложение на мотоциклети на отделните марки, аксесоари за каране на мотори, тунинг за мотоциклети, както и рокерско облекло. И пред трите дни на събитието на “Широка поляна” се провеждаха различни игри за участници и зрители. Събитието предложи много музика, адреналин и приятни преживявания. Над 5 хил. души посетиха второто издание на Balkan Run, което значително надвишава броят на посетителите от миналогодишното издание.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close