БоровецРегионални

Боровец беше домакин на любители на моторите и високите скорости от цяла Европа

На 9 юни Боровец събра над 200 мотоциклетисти от Европа. Курортът посрещна фенове от България, Гърция, Сърбия, Румъния. Впечатляващите мотори дефилираха пред хотел Рила като част от събитието RIDE ON SOFIA 2018, организирано от H.O.G Sofia Chapter. H.O.G (Harley Owners Group) е най-голямата, спонсорирана от производител организация на мотоциклетни ентусиасти в света, споделящи обща страст към свободата и мотоциклетите.

Това беше тридневното събитие, което беше отбелязано с впечатляващо шествие от  шоурума на Harley-Davidson в София до хотел Рила в Боровец, а вечерта продължи с концерт в центъра на столицата.
Българският клуб е основан през 2015 година и в него членуват над 100 души. След успешните THREE MOUNTAINS RIDE 2015, RIDE ON BULGARIA 2016 и 2017, тази година клубът организира Ride On 2018. Събитието е част от европейския календар на H.O.G и събра в България над 400 мотоциклетисти от Гърция, Сърбия, Румъния, Хърватска, Словения, Турция и други държави. То се проведе с подкрепата на Столична община и официалния вносител за България – Harley-Davidson Sofia.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close